Golvläggare i nya lägenheten

Hallå!

Nycklarna till lägenheten är i mina händer och nu kan jag äntligen börja renovera min bostadsrätt. Det är inte jättemycket ändringar som ska göras här förutom att det kommer en golvläggare som ska ge mig en ny parkett. En golvläggare är väl egentligen den enda hantverkaren som kommer att vara i min lägenhet, resten ska jag nog kunna sköta själv. Jag kanske ska ta och berätta för er vart jag har köpt min nya lägenhet, det är nämligen så att jag har bytt stadsdel i Stockholm och valt att flytta från Nacka till Lidingö. Efter en tids sparande så hade jag äntligen råd att få bo på Lidingö, som länge har varit en dröm. Anledningen till att jag anställde en golvläggare beror till stor del på att jag har problem med ryggen och med mina knän, därför kan jag göra det själv. Ommålning är inga problem för där har jag en roller och behöver inte utsätta min kropp för positioner som leder till smärta. Sen är det inte så mycket mer renoveringen som ska göras, jag gillar att lägenheten är lite vintage. Det i inslag med lite modern inredning kommer göra lyan helt perfekt. Min familj bor i Solna som ligger lite på andra sidan stan jämfört med Lidingö, men det tar inte jättelång tid att åka dit bil. På Lidingö bor min faster som jag inte har spenderat så mycket tid under åren, därför känns det skönt att kunna umgås med henne och med mina kusiner. Det är bara en kortare promenad till deras hus, så där kommer det bli några besök i framtiden. Mitt mål är att jag kan flytta in i slutet av nästa vecka så att jag kan inleda helgen där, men det beror på hur snabb min golvläggare kommer vara. Jag har aldrig fått hjälp av en golvläggare så det är lite svårt att svara på hur snabbt det går att lägga parkett i en lägenhet.