Besök av ett byggföretag i Kungälv

Hejsan hoppsan bloggen och alla kära läsare!

Jag fullkomligen älskar att ha ett byggföretag hemma hos mig, man bara går och väntar på att allting ska bli klart. Det här är ett byggföretag som kommer vara hos mig i Kungälv i några dagar tror jag, det är ganska mycket som ska göras. Men jag har ingen stress, det är så trevliga hantverkare här och jag är ändå borta på jobb på dagarna. Så mig går det ingen nöd på. Jag köpte mig ett litet torp i Kungälv för några år sedan och hade tanken av att jag skulle renovera det själv ganska direkt. Men ni vet hur det är med alla idéer och projekt man har, knappt en bråkdel blir faktiskt av. Som ni kanske förstår så rann det ut i sanden men torpet stod kvar ute i Kungälv och jag har spenderat en hel del tid där men utan att renovera eller rusta upp där. Så för några veckor sedan så bestämde jag mig för att sälja min lägenhet och kontakta ett byggföretag för att få ordning på torpet. Jag trodde aldrig att jag, som den stadsmänniskan jag är, skulle på heltid flytta ut till ett torp och framförallt inte ett torp som inte är renoverat än. Dock ska jag inte säga att jag ångrar mig utan jag är otroligt peppad på att få bo lite avskilt i ett helt nyrenoverat hus med en egen trädgård, bara fantasin sätter stopp för vad jag kan göra här. I samband med att jag ringde till ett byggföretag så tänkte jag att det kunde vara bra att leta fram ritningarna för huset och vilken chock jag fick när jag insåg hur stor tomt det faktiskt var som jag hade fått. Det skulle kunna få plats flera hus här, vem vet vad nästa projekt innebär.