Renoveringar och rekommendationer av olika byggfirmor

Att ta hjälp av en byggfirma när det kommer till att renovera eller göra om hemma, ja det är något som blir väldigt bra att göra. Du kan göra det mesta själv också men i de allra flesta fall så blir det bättre om professionell personal får sköta själva arbetet.

Jag har sökt runt lite efter olika byggfirmor i området kring Oskarhamn och fastnat för Ilgvars Bygg AB. De verkar vara väldigt bra, har funnit länge och har bra priser. De är dessutom lagom stora. Har läst det på andra ställen också att det finns fler som föredrar medelstora företag snarare än byggjättarna, för att de känns mer trovärdiga, personliga och pålitliga. De lyssnar lite mer på vad man säger också. För de här byggjättarna verkar tro att bara för att man har valt ut som byggfirma i Oskarshamn för just ens projekt så vill man att de ska bestämma allting med det också. Vilket verkligen inte är fallet.

Just Ilgvars Bygg AB som byggfirma tycker jag känns väldigt bra också. Som att de vet vad de sysslar med och jag har fått en rekommendation från dem. Fick det här förra veckan när jag pratade om våra renoveringar här hemma och vilken byggfirma vi skulle anlita av de i Oskarshamn och då var det en som sa att han och hans fru hade haft hjälp av Ilgvars Bygg AB med att renovera deras hem och att de var väldigt nöjda. Så utifrån det känns det som att jag har gjort ett smart val av byggfirma.